Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Els Huver Audioproducties?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Een eigen website voor GEWORTELD

Achtergrondinformatie, de voorgang van het project en straks ook audio: je vindt het op geworteld.nu.

Lees meer

Crowdfund campagne GEWORTELD is geslaagd

De crowdfunding campagne voor de Kopsalon-productie GEWORTELD, een audioboswandeling is geslaagd: 135% van het streefbedrag is bijeen gebracht.

Lees meer

Laatste loodjes crowdfunding GEWORTELD, een audioboswandeling

De crowdfunding campagne voor 'GEWORTELD, een audioboswandeling' zit in de alles beslissende fase. Els Huver en geluidskunstenaar Mike Kramer doen een laatste oproep middels een filmpje.

Lees meer

Voorbereiding crowdfunding campagne in volle gang

Binnenkort start de crowdfunding campagne voor het nieuwe Kopsalon project: GEWORTELD, een audio-boswandelling. Dat vergt nogal wat voorbereiding, zoals het maken van een filmpje. Gelukkig was er hulp.

Lees meer

VAN GELUK SPREKEN de podcast uit Eikenderveld

VAN GELUK SPREKEN, de feelgood podcast staat bij L1 online. Het zijn 28 korte verhalen uit de Heerlense wijk Eikenderveld. Verhalen over geluk, in al zijn verschijningsvormen. Het maken van de podcast was een labour of love, met geweldige hulp uit de wijk.

Lees meer

VAN GELUK SPREKEN, de L1 radiodocumentaire en podcast

Het verhalenproject VAN GELUK SPREKEN in Eikenderveld nadert nu echt zijn einde. Op 2e Pinksterdag zendt L1 de radiodocumentaire uit en gaat de podcast online. Brings back memories...

Lees meer

Verhalen op locatie: De piloot

In de bossen bij Gulpen ligt een plaquette met daarop de datum: 24 april 1944. Math Debougnoux was 17 jaar oud toen in die nacht een Britse bommenwerper neerstortte. Luister naar zijn verhaal.

Lees meer

Dichtbij: de podcast van de commissaris van de koning

Commissaris van de koning, Theo Bovens, wilde van zijn blog 'Dichtbij' een podcast maken. Fijn om hem daarbij te kunnen helpen.

Lees meer

Podcasten in het onderwijs

Er is een nieuwe loot aan de stam van Audiobureau Oorgetuige: podcastlessen voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Lees meer

Festival Vocallis over de vrouw

Festival Vocallis stond dit jaar in het teken van de vrouw, met o.a. mooie concerten van vrouwelijke componisten. Ook de Kopsalon voor Hoofdzaken was er weer bij.

Lees meer

Persbericht: VAN GELUK SPREKEN, de feelgood audiowandeling door en met Eikenderveld

Eikenderveld laat tijdens Cultura Nova van zich horen. Letterlijk, want de kleinste wijk van Heerlen vormt het decor van ‘VAN GELUK SPREKEN, de feelgood audiowandeling’.

Lees meer

Ruim dertig interviews!

Ruim dertig inwoners van de Heerlense wijk Eikenderveld hebben voor de microfoon verhalen verteld over geluk.

Lees meer