Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Els Huver Audioproducties?
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Toen is nu

Het audioverhaal van meneer Bloemen - over toen maar nu actueel - als opmaat naar het nieuwe project 'Toen is nu - Nu is toen'.

Read More

Een wijze 98-jarige luisteraar

De wijsheid van een bijna 100-jarige na het beluisteren van audioverhalen over veerkracht: "Geef het positieve aandacht." Luister ook in Parc Imstenrade: nog tot 5 april 2024.

Read More

Feestelijke opening Kopsalon bij start Boekenweek 2024

Met de opening van De Kopsalon voor Hoofdzaken in Centre Ceramique werd op 15 maart de Boekenweek 2024 in Maastricht ingeluid.

Read More

Hoe veerkracht in Heerlen klinkt

Als onderdeel van het nieuwe Kopsalon-project 'En opstaan' staat mini-audio-theater De Kopsalon voor Hoofdzaken in Bibliotheek Heerlen, in Schunck. Tot 13 maart hoor je er persoonlijke verhalen waaruit veerkracht spreekt. Op de 2e etage!

Read More

Opening Kopsalon in Schunck, Heerlen

Met een openbaar gesprek leidde Schunck - Bibliotheek Heerlen - de aanwezigheid van De Kopsalon voor Hoofdzaken in het Glaspaleis in. Els Huver ging er in gesprek met Ron Meijer van Nationaal Programma Heerlen Noord en met Armand Winthagen van het Toon Hermanshuis. Veerkracht was het thema. Het werd een mooi, geanimeerd gesprek over vooroordelen, frikandellen en verbeeldingskracht.

Read More

Opening Kopsalon in SCHUNCK met Ron Meyer

De Kopsalon in SCHUNCK wordt op 25 februari geopend met een openbaar gesprek tussen Ron Meyer en Els Huver. Daarna blijft hij tot 14 maart staan. Je hoort er persoonlijke verhalen van Heerlenaren over veerkracht. De salon is gratis toegankelijk.

Read More

Voorjaar 2024: podcastcursus in bieb Maastricht

In samenwerking met Bibliotheek Maastricht geeft Els Huver vanaf eind maart 2024 een praktijkgerichte cursus podcasting. In vier dinsdagavond-bijeenkomsten leg je de basis voor je eigen podcast.

Read More

‘En opstaan’ op Kasteel Hoensbroek

Op 16 en 17 december waren de eerste vier verhalen van het nieuwe project 'En opstaan' te horen in De Kopsalon voor Hoofdzaken. Op Kasteel Hoensbroek!

Read More

De eerste vier verhalen op Kasteel Hoensbroek

Op 16 en 17 december waren de eerste vier verhalen van het nieuwe project 'En opstaan' te horen in De Kopsalon voor Hoofdzaken. Op Kasteel Hoensbroek!

Read More

Podcastcursus in Centre Ceramique, Maastricht

In samenwerking met Bibliotheek Maastricht geeft Els Huver vanaf eind oktober een praktijkgerichte cursus podcasting. In vier zaterdagochtend-bijeenkomsten leg je de basis voor je eigen podcast.

Read More

GEWORTELD blijft in Odapark!

'GEWORTELD een audioboswandeling' is door Odapark opgenomen in haar vaste collectie en dit jaar tot 22 oktober weer te beleven. In vier zaterdagochtendsessies leg je de basis voor je eigen podcast.

Read More

Artbox Borderland Residencies

Borderland Residencies 2022-2023 afgesloten met een artbox. Hiervoor maakte Els Huver een tweedelige serie doeken met de titel 'Demarcations'.

Read More