GEWORTELD, een audioboswandeling in Odapark

Zie voor openingstijden en tickets HIER

TRAILER:

 

‘GEWORTELD, een audioboswandeling’ is een audiokunstwerk waarbij het publiek lopend door een bos luistert naar verhalen over bomen en van mensen uit de buurt. Langzaam maar zeker ontdekt het publiek dat boom en mens op elkaar lijken.

Het wordt gerealiseerd in centrum voor hedendaagse kunst Odapark, in Venray. Daar biedt GEWORTELD het publiek naast een verrassende kijk op bomen ook een onverwachte ‘ontmoeting’ met mensen uit de buurt en de gelegenheid om naar hen te luisteren.

Dat is in deze tijd – die vraagt om een rechtvaardig leven in relatie tot elkaar – hard nodig. De wereld verandert en verlangt alternatieve manieren van samenzijn. Daarvoor moeten we de ander erkennen voor wat hij is: de boom als levend wezen met bestaansrecht en een ander mens als onze gelijke.

GEWORTELD, een audioboswandeling is te beleven van 24 augustus t/m 23 oktober 2022 in het Odapark, een tuin van verbeelding en creativiteit.

Deze productie wordt mogelijk gemaakt door Odapark, Prins Bernhard Cultuurfonds, Mondriaan Fonds, Vriendenloterij Fonds, de Gemeente Venray en De Kopsalon.